Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Kördüğüm Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Kördüğüm Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Kördüğüm Dizisi Oyuncuları
Kördüğüm Dizisi Oyuncuları ve Konusu
Kördüğüm Konusu ise töre ve kadınların zor yaşamını anlatması olacak. Doğu yöresinde her zaman ezilen kadınların ve geri plana atılmasını konu edecek olan dizi , zorluklar ile mücadelede önemli bir yer edinen “Cennet” adlı kadının mücadelesini gözler önüne serecek. Cennet Hanım bu zorluklarla canı pahasına mücadele etmiştir ve etmeye de devam edecektir. Töre ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek için de kendisine bir misyon edinmiş olacak bu dizi.


Kördüğüm Nerede Çekiliyor sorusu da netlik kazanmış oldu. Dizin ilk bölümleri Mardin ve Adana’da çekildikten sonra , İstanbul ayağında devam edecek. Daha detaylı bilgiler ilerleyen zaman içerisinde verilecektir. Yine farklı ve bir karagül tadında dizi için az bir zaman kaldı. 

Fox Tv ekranlarına yeni bir dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. "Kördüğüm" adlı dizi için artık az bir zaman kaldı ve tüm hazırlıklar yapıldı. Kördüğüm oyuncuları bir hayli heyecanlı ve yaptıkları işten zevk aldıklarını dile getirdiler. Dizimizin kadrosu bir birinden değerli isimlerden oluşuyor. Fox Tv bu yapım ile biten dizilerinin yerini doldurmayı planlıyor.


Kördüğüm Dizisi ile dizi halkasına yeni bir zincir saha ekliyor. Oyuncu kadrosu içerisinde İbrahim Çelikol , Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy gibi isimlerin yer aldığı dizide ayrıca ünlü oyuncular var. Ege Aydan, Rojda Demirer, Naz Elmas ve İrem Şentürk gibi isimlerin de dizide yer alması bekleniyor.

Kördüğüm Tanıtım Fragmanı yayınlandı ve bir o kadar etkileyici olduğu görüldü. Öyle ki bat ve doğu arasında yaşanan olayları bizlere en iyi şekilde yansıttığını düşünüyoruz. Sizlerde eminiz ki bu fragman ile ne demek istediğimizi anlamış olacaksınız. Çekimleri ve etkileyici müzikleri ile hayatımız da çok önemli bir yer edineceğine eminiz.
Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum :

  1. Naz ali nejata karşı çok anlayışsız,sürekli adamı ve hayatini kontrol etmeye,onu adeta değiştirmeye calisiyo.dominantlıgi da apayrı. bu kadar yumuşak naif bi adam elbette insani olarak bi zayıflığa bulunabilir herkes gibi.adamı murata benzemekle suçlamak da ne.bide bu kadar kendisi hatasız dört dörtlük mu.bu adam her ne istediyse yapıyor,daha napsın.oysa o okadar bencilli.

    YanıtlaSil
  2. Baccarat Rules & How to Play - FEBCasino
    If 제왕카지노 you have played poker online for years, you will probably want 바카라사이트 to have kadangpintar a look at our Baccarat Rules and Rules page. We explain how it works and

    YanıtlaSil