Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Vahide Perçin ve Göç Zamanı

Vahide Perçin ve Göç Zamanı

Sponsorlu Bağlantılar

Soluksuz izlenecek bir yapım olması beklenen Göç Zamanı dizisi ve onun oyuncuları arasında yerini alan Vahide Perçin fark yaratacaktır. Ona eşilik edecek isim olan talat bulut ile birlikte yine eşsiz ve doyumsuz bir zamana hazır olalım. Doğu illerinin göç nedeni olan ve bir çok ölüm ile sonuçlanan sonuçların sonrasında ülkelerinden ve yörelerinden göçmek zorunda kalan insanların dramını izleyeceğiz.

http://www.goczamani.gen.tr/


Peki neden oluyor bu Göç Zamanı ve diğer olayalar serisi. Elbette buna en büyük sebep olarak aile içi şiddet ve töre cinayetlerini göstermek mümkün. Doğu illerinde ve bazı yerlerde kadına verilen değerin düşük olması ve kadın cinayetlerinin üst seviyede olması nedeni ile zor zamanlar yaşayan ailelerin dramını izleyeceğiz.

Star Tv ekranların son dönemin yeni olması beklenen dizisi son bölüm ve diğer bölümler ile sizlerle olamak amacında ve olacaktır. Kadınların zor zamanlarına ışık tutacak ve kanayan yaraya merhem olacak mı bu en büyük bir sosyal sorumluluk olacak elbette. Limon Film tarafından hazırlanan dizinin yapımcısı Hayri Aslan da diziden çok şey bekleyenlerden elbette ki beklenti yüksek olacak.

Göç Zamanı Fragmanı ve Daha fazla Son Bölüm için tıkla
Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :