Reklam

Sayaç

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Home » » Yeter Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Yeter Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Yeter Dizisi Ne Zaman Başlayacak sorusunun cevabını sizler için şuan vermek çok zor. Öyle ki şuan için dizinin çekimlerinin yeni başladığını belirtelim. Ama kalan yönetimi dizinin yayın tarihi olarak 2016 planladığını düşünüyoruz. Zira kanalın hali hazırda devam eden dizileri hem izleyici , hemde sürdürülebilirlik açısından devam niteliğindeler.

Yeter Dizisi Son Bölüm her hafta sitemizde olacak ve canlı yayınlar ile sizlerle birlikte olacağız. Ayrıca fan sitemizde Yeter Canlı izle ve daha fazlası sizlerle olacak. Oyuncu biyografileri ve tanıtımlar ile sizlerle birlikte olacağız. Sitemizin zengin içeriklerinden faydalanmak için sitemizi takip etmeniz yeterli olacak.

Yapımcılığını Koliba Film’in yaptığı Yeter Dizisi yönetmeni ise Tarkan Karlıdağ oldu. 


Senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar'ın kaleme aldığı "Yeter"in çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. ATV ekrenlarının yeni dizisi olarak dikkat çeken yapımda çok farklı bir tema işlenecek gibi gözüküyor. Bakalım nasıl bir yapım bizleri bekliyor olacak.


Yeter Dizisi Konusu ise kısaca şu şekilde olacak ; Çaresiz bir annenin çocuğu için söylediği yalan, girdap gibi çevresindeki herkesi içine çeker. Hayatlar alt-üst olurken; karı-koca arasında yaşanan psikolojik savaşta, kadın kahramanımızın iki seçeneği vardır: Ya esarete teslim olacak ya da cesaret göstererek çocuklarına ve kendine yeni bir hayat kuracaktır... “Yeter” yakında ATV ekranlarında olacak.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder